Edukacije

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

ALFA i KEG kartice ― projektivne psihoterapijske tehnike

Edukacija za rad sa ALFA (Άλφα - analiza ličnosti, fantazija i asocijacija) i KEG (Keys to Emotional growth) karticama ― projektivnim psihoterapijskim tehnikama pruža priliku polaznicima da obnove i poboljšaju svoje praktične veštine. Ove inovativne projektivne tehnike mogu da postanu važno pomoćno sredstvo i sastavni deo procesa psihoterapije ili savetovanja u cilju unapređenja odnosa između klijenta i terapeuta, za razumevanje klijenta iz fenomenološke perspektive, prevazilaženje zastoja u radu i otpora, razjašnjenja ciljeva i toka savetovanja. Zaključci do kojih se dolazi ovim putem mogu da odigraju veoma značajnu ulogu u procesu psihoterapije i savetovanja, a konkretne teme koje se na ovaj način dotiču relevantne su za najširi spektar mogućih problema sa kojima se suočavaju vaši sadašnji i budući klijenti. ALFA i KEG kartice su pogodne i za primenu u psihološkim radionicama, grupnoj terapiji i u radu s decom.

Emocionalne kompetencije
24
feb

Trening emocionalnih kompetencija

Post in Edukacije
by Psihoterapijski centar

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

Edukacija „Upravljanje emocijama“

„Upravljanje emocijama“ – trening emocionalnih kompetencija

Edukacija je akreditovana kod UPSKS (Udruženje za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije) u okviru O.L.I. psihodinamskog integrativnog pristupa.
Vodi do sertifikata trenera emocionalnih kompetencija i upravljanja emocijama. Sati s ove edukacije priznaju se i u okviru edukacija iz O.L.I. metoda ― edukacije iz savetovanja, psihoterapije i koučinga.